تلفن دفتر

021-4495650

تماس مستقیم

09125008288

ایمیل

Nargesrostami6060@gmail.com

کار وکیل حقوقی چیست؟

وکیل حقوقی | نرگس رستمی

از منظر علم حقوق دعاوی حقوقی به نوعی از دعاوی اطلاق می گردد که دادگاه برای آن مجازاتی تعیین نمی کند و محکوم تنها به ایفای حقوق شاکی مکلف می شود. بنابر این محکوم در این دعاوی نه به زندان خواهد رفت و نه شلاق خواهد خورد و نه… بلکه تنها موظف است حق را به تشخیص قاضی پرونده به صاحب حق بازگرداند. در این مقاله می‌خواهیم بدانیم وکیل حقوقی کیست؟ وکیل مشاوره حقوقی کیست و چه وظایفی دارد؟ چرا باید در مورد پرونده‌های حقوقی به وکیل مراجعه کنیم و اصلا کار وکیل حقوقی چیست؟

دعاوی حقوقی با سایر دعاوی کیفری تفاوت دارد. مهمترین تفاوت دعاوی حقوقی با سایر دعاوی دراین است که مستقیما در دادگستری مطرح و رسیدگی می شود و نیازی به حضور متهم و شاکی  در دادسرای عمومی و انقلاب ندارد.درخواست حقوقی باید در برگه ای مخصوص بنام دادخواست مطرح می شود ، سپس دعوای حقوقی مستقیم به دادگاه ارجاع می شود. لازم است جهت هزینه مراحل دادرسی در این پرونده ها به فراخور مبلغ دعوا و به میزان یک و نیم در هزار تمبر باطل گردد.

وکیل حقوقی کیست؟

وکیلی که به واسطه وکالت نامه دادگستری از طرف فردی دیگر متعهد می‌شود تا از حقوق وی دفاع کند و به جای موکل کارهای حقوقی را انجام دهد و در جلسات دادگاه از حقوق فرد دفاع کند، وکیل حقوقی نامیده می‌شود. وکیل حقوقی از وکلای پایه یک دادگستری بوده و مجوز این را دارد که انواع پرونده‌های حقوقی را بر عهده گرفته و آنها را حل و فصل نماید.

وکالت حقوقی یک حرفه مهم و حیاتی در جامعه است که به افراد و سازمان‌ها در حل و فصل امور حقوقی کمک می‌کند.

وکیل حقوقی می‌تواند از جانب موکل خود در خصوص مسائل حقوقی در دادگاه و مراجع قضایی یا غیر قضایی حضور داشته و اقدامات لازم را جهت دفاع از حقوق وی انجام دهد. وکیل حقوقی با توجه به اختیاراتی که در زمینه حل و فصل پرونده‌های حقوقی دارد موظف است تا به افرادی که با مشکلات حقوقی دست و پنجه نرم می‌کنند کمک کند و از محدوده اختیارات خود برای دفاع از حقوق افراد استفاده نموده و وظایف خود را انجام دهد.

وکیل حقوقی پایه یک دادگستری کیست؟

وکیل پایه یک دادگستری به وکیلی اطلاق می‌شود که دوره آموزشی را پشت سر گذاشته و در آزمون کانون وکلا پذیرفته شده است و پس از گذراندن دوره کارآموزی موفق به کسب مجوز فعالیت در این حوزه شده است. وکیل پایه یک دادگستری به دلیل در اختیار داشتن پروانه وکالت این مجوز را دارد که در انواع دادگاه‌های حقوقی حضور داشته و از حدود اختیارات خود برای حل انواع پرونده‌های حقوقی استفاده کند.

وکیل پایه یک دادگستری نرگس رستمی در دوره کارآموزی خود در انواع دادگاه‌ها و دادسراها حضور داشته‌اند و با انواع پرونده‌های حقوقی و روش حل آنها آشنا شده‌اند، به همین دلیل تجربه بالایی در این زمینه کسب نموده و قادر هستند انواع مسائل حقوقی را با بهترین راهکار حل کنند. به همین دلیل وکیل حقوقی در غرب تهران از جمله وکلای متخصص و ماهر محسوب می‌شود که به دلیل تسلط بر قوانین مربوط به دعاوی حقوقی می‌تواند هر نوع پرونده‌ای را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه برساند.

در صورتی که با مشکل حقوقی مواجه شده باشید بهترین کار این است که به وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کنید و از مشاوره و راهنمایی ایشان کمک گرفته و در صورت نیاز پرونده را به ایشان بسپارید. وکیل پایه یک دادگستری با استفاده از اختیارات خود می‌تواند در روند رسیدگی به پرونده نقش موثری داشته و پرونده را در جهت پیروزی هدایت کند. دقت داشته باشید پیش از آن که برای طرح دعوا اقدام کنید باید با وکیل مشورت کنید تا مدارک لازم را تهیه نموده و دادخواستی مناسب ارائه دهید.

حوزه فعالیت و کار وکیل حقوقی چیست؟

گفتیم که وکیلی که در حوزه مسائل حقوقی فعالیت داشته باشد را وکیل حقوقی می‌نامند. حال می‌خواهیم بدانیم که وکیل حقوقی در کدام حوزه و در چه مواردی فعالیت دارد و کدام دسته از پرونده‌های حقوقی را بر عهده می‌گیرد.

یکی از خدمات مهم وکیل حقوقی، مشاوره حقوقی است که نقش بسیار اساسی در انتخاب درست راه‌حل‌های حقوقی دارد

در ادامه با چند مورد از فعالیت‌های وکیل حقوقی آشنا خواهیم شد:

  • وکیل ملکی

مسائل و دعاوی ملکی از جمله مسائلی هستند که در دادگاه حقوقی به وفور دیده می‌شوند. یکی از مسائلی که وکیل حقوقی به آنها می‌پردازد، مسائل ملکی و دعاوی مربوط به آن است. دعاوی ملکی انواع مختلفی دارند و وکیل پایه یک دادگستری به دلیل آشنایی با تمامی قوانین و دعاوی ملکی با انواع آن آشنایی داشته و پرونده‌های مربوطه را بر عهده می‌گیرد.

از جمله دعاوی ملکی می‌توان به دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی، ابطال انواع سند رسمی و عادی، خلع ید، رفع تصرف عدوانی، فک رهن، الزام به تحویل بیع و … اشاره کرد. از دیگر فعالیت‌های وکیل ملکی ارائه مشاوره حقوقی به مراجعه کنندگان است. در برخی از مواقع امکان دارد مراجعه کننده هنوز با مشکل حقوقی مواجه نشده باشد و تنها به منظور آشنایی و پیشگیری از وقوع مسائل حقوقی با وکیل مشورت کند.

  • وکیل مهاجرت

به وکیلی که در زمینه امور مربوط به مهاجرت به کشورهای دیگر و دریافت تابعیت فرد از دولت آن کشور فعالیت داشته باشد، وکیل مهاجرت گفته می‌شود. وکیل مهاجرت درباره مسائل حقوقی مهاجرت و اقدامات لازم جهت اخذ ویزا و تابعیت کشور مورد نظر آگاهی کامل دارد و به خوبی می‌داند که چگونه از حقوق افرادی که مقیم کشورهای خارجی هستند دفاع کند. حضور وکیل در این زمینه می‌تواند از خسارت و گرفتار شدن در دام کلاهبرداران جلوگیری کند و ایشان طبق روال قانونی تمامی کارهای مهاجرت و اخذ ویزا را برای موکل شرح داده و بخش زیادی از کارها را انجام می‌دهد.

  • وکیل امور قراردادها

یکی از انواع وکالت در حوزه مسائل حقوقی ، مربوط به مسائل و دعاوی قراردادها و امور مربوط به آنها است. در زمان عقد قراردادها به دلیل تخصصی بودن کار، حضور وکیل دعاوی حقوقی در تهران الزامی بوده و در موفقیت انجام امور و جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی موثر خواهد بود. عقد قرارداد در قانون مدنی به دو دسته تقسیم می‌شود. قرارداد معین و نامعین.

منظور از قرارداد معین قراردادی است که در شرایط قانونی مشخص منعقد شده است و قانون برای آن مقرراتی را تعیین کرده است مانند مبایعه نامه، اجاره نامه، صلح نامه و … اما در قرارداد نامعین تمامی مفاد قرارداد طبق توافق طرفین بوده و قرارداد خارج از قوانین عقد قرارداد منعقد شده است. این نوع قرارداد را قرارداد نامعین می‌نامند و شرایط رسیدگی به آن نیز بسته به شرایط قرارداد متفاوت خواهد بود.

در هر صورت چه قرارداد معین باشد چه نامعین، حضور وکیل در روند عقد قرارداد الزامی است. زیرا وکیل حقوقی با امور قراردادها آشنایی کامل داشته و تمامی نکات مرتبط با عقد قرارداد را در نظر خواهد داشت و قرارداد را از تمامی جوانب بررسی نموده و پس از اطمینان کامل نظر خود را درباره آن بیان می‌دارد. وی پس از بررسی قرارداد و شرایط تمامی جوانب حقوقی را برای طرفین شرح داده و آنها را از تعهداتی که پس از امضای قرارداد بر عهده می‌گیرند مطلع می‌نماید.

پس از آن که طرفین با شروط ذکر شده در قرارداد رضایت داشتند، قرارداد در حضور وکیل امضا شده و نهایی می‌شود. در این صورت هر زمان که مشکل حقوقی پیش آید وکیل می‌تواند بر اساس مفاد قرارداد و نظرات طرفین مشکلات را از طریق قانونی حل و فصل نماید. این اتفاق زمانی راحت خواهد بود که قرارداد به صورت قانونی و با نظارت وکیل تنظیم شده باشد.

  • وکیل شرکت‌ها

از دیگر انواع دعاوی حقوقی مربوط به دعاوی شرکت‌ها و پرونده‌های حقوقی آنها است. دعاوی شرکت‌ها از جمله دعاوی تخصصی و پیچیده در حوزه دعاوی حقوقی تجاری محسوب می‌شود و حل و فصل آن به تخصص و دانش بالایی در زمینه قوانین حقوقی و قانون تجارت نیاز دارد. وکیل حقوقی بایستی با قوانین و کاربرد آنها در حوزه تجارت آشنایی کامل داشته باشد و بتواند انواع لایحه قانونی مرتبط با امور شرکت‌ها را وضع نماید.

در نتیجه حضور وکیل حقوقی در دعاوی مربوط با امور شرکت‌ها و تخصص ایشان در رفع مشکلات حقوقی موجود از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا مسائل مربوط به شرکت‌ها بسیار پیچیده و حساس هستند و درک و استنباط آنها از توان عموم افراد خارج بوده و نیاز است که فردی متخصص و آگاه از قوانین مدنی و تجاری این وظیفه را بر عهده بگیرد.

  • وکیل بین المللی

با وجود ارتباطات و معاملات در گستره جهانی، حضور اشخاصی که با مسائل حقوقی و این نوع معاملات و روابط آشنایی داشته باشند و بر درست و قانونی بودن آن نظارت کنند الزامی بوده و بسیار حیاتی است. مشخص است که این گونه معاملات بایستی طبق قوانین و مقررات هر دو کشور انجام شود تا به مشکلات حقوقی منجر نشود. به همین دلیل پیش از انجام هر گونه تعامل یا مذاکره با کشورهای خارجی و آغاز فعالیت بین المللی بایستی با یک وکیل متخصص و آگاه با مسائل بین الملل مشورت کرد تا وی مسائل حقوقی مرتبط با این نوع روابط را به صورت شفاف برای طرفین از جمله طرف خودی شرح دهد.

  • وکیل اسناد تجاری

از دیگر انواع مسائل حقوقی که در حیطه فعالیت وکیل حقوقی قرار دارد، مسائل مربوط به اسناد تجاری و دعاوی مربوط به آن است. اسناد تجاری عبارتند از چک، سفته، برات و … که به عنوان نوعی امتیاز تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند و مزایایی را برای فرد به همراه دارند. برای این که فردی بخواهد از این اسناد استفاده کند بایستی با قوانین مربوط به آن نیز آشنایی داشته باشد.

 هر فرد باید پیش از این که اسناد تجاری را برای انجام کاری استفاده کند درباره عواقب آن و مسائل و مشکلاتی که در صورت سهل انگاری متوجه وی خواهد بود اطلاعات کامل کسب کند و بهترین کار این است که با وکیل حقوقی مشورت نماید. وکیل متخصص و آگاه در حوزه مسائل مربوط به اسناد تجاری در این زمینه به مراجعه کنندگان مشاوره می‌دهد و در صورتی که مشکل حقوقی پیش آمده باشد با استفاده از مهارت و تجربه خود به فرد کمک می‌کند تا بتواند از حقوق خود دفاع کرده و به نتیجه مطلوبی دست یابد.

پرونده‌هایی در خصوص مطالبه وجه چک، مطالبه وجه برات و سفته، اقامه دعوا به طرفیت از صادر کننده، ظهر نویس یا ضامن و … از جمله پرونده‌هایی هستند که در خصوص مسائل مرتبط با اسناد تجاری مطرح می‌شوند. وکیل پایه یک دادگستری نرگس رستمی در خصوص مسائل حقوقی و تجاری از دانش و تخصص بالایی برخوردار است و از بهترین و خلاقانه‌ترین روش‌ها برای احقاق حقوق موکلین خود بهره می‌گیرد.

وکیل مشاوره حقوقی کیست؟

وکیل مشاوره حقوقی وظیفه دارد به مراجعه کنندگان خود در زمینه مسائل حقوقی مشاوره دهد. وظیفه اصلی وکیل مشاوره حقوقی ارائه مشاوره و راهنمایی کردن افراد در مورد مساول حقوقی است. مشاوره حقوقی بر اساس شواهد و مدارک موجود فرد را راهنمایی می‌کند تا اگر هنوز اقدامی انجام نداده است از وقوع مشکلا حقوقی پیشگیری کند و در صورتی که مشکلی پیش آمده باشد بهترین راهکار را برای رسیدن به نتیجه مناسب پیشنهاد می‌نماید.

 از اهمیتکار وکیل حقوقی می‌توان به جلوگیری از ورود به مشکلات حقوقی پیش‌بینی نشده، تشریح حقوق و تعهدات مشتریان، و تدوین استراتژی‌های حقوقی مناسب برای دستیابی به نتایج مطلوب اشاره کرد.

 مشاور حقوقی موظف است اطلاعات مورد نیاز درباره مسائل حقوقی را به مراجعه کننده داده و ایشان را در این مورد راهنمایی کند. این فرد در بسیاری از حوزه‌های حقوقی از جمله قراردادها، مهاجرت، امور تجاری و شرکت‌ها فعالیت داشته و تجربات خود را در اختیار افراد قرار می‌دهد.

دعاوی حقوقی چیست؟

پرونده‌های موجود در دادگاه به دو دسته پرونده‌های حقوقی و کیفری تقسیم می‌شوند. این تقسیم بندی بر اساس دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری انجام می‌شوند. دعاوی کیفری در مورد جرائمی مطرح می‌شود که در پس آن عملی مجرمانه و خلاف قانون صورت گرفته است و جان یا مال فرد یا افرادی به خطر افتاده باشد. این نوع دعاوی بسیار حساس و پیچیده هستند و به صورت مجزا در دادگاه کیفری مورد بررسی قرار می‌گیرند.

اما دعاوی حقوقی به مسائلی مربوط می‌شود که حقوق مادی و معنوی افراد ضایع شده باشد و فرد یا افراد بخواهند با طرح دعوا از حقوق خود دفاع کرده و خسارت وارده را جبران کنند. اختلافات حقوقی یکی از رایج‌ترین دعاوی مطرح شده در دادگاه‌های حقوقی محسوب می‌شود و افراد بسیاری به دلیل وجود اختلافات حقوقی و مادی به دادگاه مراجعه می‌کنند.

دلیل زیاد بودن این نوع دعاوی این است که دعاوی حقوقی به مشکلات و مسائی اجتماعی و زندگی مربوط می‌شود و طبیعی است که وقتی افراد در جامعه با یکدیگر تعامل داشته باشند علاوه بر دوستی‌ها و معاملات، مشکلاتی نیز در این میان به وجود خواهد آمد. شاید همه افراد برای یک بار هم که شده با مسائل حقوقی درگیر شده باشند.

حال در تعریف دعاوی حقوقی می‌توان گفت به نوعی از دعوا گفته می‌شود که به دلیل اختلافات میان افراد در جامعه مطرح می‌شود و یکی از طرفین دعوا که خواهان نامیده می‌شود می‌خواهد با طرح دعوا از حقوق خود دفاع نموده و این اختلافات را رفع کند. اختلافاتی از جمله اختلاف در روابط مالی، انجام معاملات ملکی و اموال منقول و … در این نوع دعاوی فردی که دعوا را مطرح می‌کند خواهان و فردی که دعوا بر علیه او تنظیم می‌شود خوانده نامیده می‌شود.

منظور از دادخواست حقوقی چیست؟

اولین قدمی که وکیل حقوقی انجام می‌دهد طرح یک دادخواست برای دعوای حقوقی مورد نظر است. زمانی که فردی به دلیل مسائل حقوقی به وکیل مراجعه می‌کند وی در ابتدا بر اساس توضیحات و مدارک موجود تصمیم می‌گیرد تا یک دعوای حقوقی را مطرح کند. بنابراین پیش از هر کاری لازم است که ابتدا یک دادخواست تنظیم شود و همراه با مدارک موجود به دادگاه ارسال شود. البته دادخواست را می‌توان در دفتر وکالت پیش نویس کرد و سپس از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ثبت آن اقدام نمود.

کار وکلیل حقوقی به بخش‌های مختلف و گوناگون حقوقی گسترش یافته است.

وکیل به موکل خود کمک می‌کند تا دادخواست مناسبی را تهیه کرده و هر آنچه که نیاز است قاضی بداند را در متن دادخواست ذکر کند. در صورتی که دادخواست کامل و مناسب نباشد امکان رد شدن آن در مراحل اولیه رسیدگی بالا خواهد بود. بنابراین هر فردی که بخواهد دادخواستی طرح کند حتما باید با وکیل مشورت کرده و نسخه پیش نویس را با کمک وی آماده کند. در دعاوی حقوقی به فردی که دادخواست را مطرح می‌کند خواهان و به فردی که نام او در دادخواست آورده می‌شود خوانده می‌گویند.

ابلاغیه و هزینه دادرسی در دعاوی حقوقی

هنگامی که دادخواست از سوی خواهان مطرح و به دادگاه ارسال شد، قاضی به منظور رسیدگی به پرونده و انجام تحقیقات لازم فرد خوانده را به دادگاه فرا خواهد خواند. به همین دلیل برای خوانده ابلاغیه اخطاریه ارسال می‌شود و تاریخ و زمان تشکیل جلسه در آن مشخص می‌شود. خوانده موظف است در تاریخ درج شده و در ساعت معین در دادگاه حاضر شود.

در مورد دعاوی حقوقی چنین است که خواهان در زمان طرح دادخواست بایستی هزینه دادرسی را بپردازد و این هزینه بر عهده وی خواهد بود. هزینه دادرسی مبلغ مشخصی ندارد و بسته به نوع دعوا متغیر خواهد بود. در صورتی که دعوا در مورد اموال و مسائل ملکی باشد ارزش ملک و مال در نظر گرفته خواهد شد و هزینه دادرسی بر اساس آن تعیین می‌شود.

در صورتی که خواهان توانایی مالی لازم برای پرداخت هزینه دادرسی را نداشته باشد می‌تواند درخواست اعسار کند و پس از آن دادخواست خود را مطرح نموده و به دادگاه ارسال نماید.

وکالت حقوقی چیست؟

وکالت حقوقی یکی از انواع مختلف وکالت است که در آن وکیل به نیابت از موکل خود در موارد و امورات حقوقی و غیر مرجع قضایی اقدام می‌کند و به عبارتی دیگر، وکیل حقوقی وظایف و اختیاراتی را در قسمت‌هایی از قانون، از موکل خود دریافت می‌کند و در جهت رسیدن به اهداف و حقوقات موکل خود تلاش و اقدام می‌کند.

زمینه‌های فعالیت وکیل حقوقی

وکالت حقوقی موارد زیادی را شامل می‌شود که در ادامه به بررسی برخی از آنها می‌پردازیم؛

مشاوره و راهنمایی‌های حقوقی:

وکیل حقوقی با ارائه مشاوره و راهنمایی‌های آگاهانه، تخصصی و دقیق به موکل خود، او را در امورات حقوقی آگاه می‌کند و او را با تعهداتش بهتر و بیشتر آشنا می‌سازد.

تنظیم قراردادها و معاملات:

وکیل حقوقی با داشتن دانشی مناسب و تسلط بر امورات حقوقی، می‌تواند معاملات و قرارداهای لازم را به شکلی تنظیم کند که حقوق و مناقع موکل خود را به طور کامل لحاظ و از او دفاع کند.

مذاکرات لازم برای حل کردن اختلافات و مشکلات:

یک وکیل حقوقی با داشتن تجربه و آگاهی در زمینه مذاکره و مهارت‌های قدرتمند ارتباطی، می‌تواند برای حل کردن اختلافات و مشکلات اقدام کند.

انجام امورات اداری و دولتی:

وکیل حقوقی می‌تواند در انجام امورات اداری و دولتی در راستای اهداف موکل خود، راهنما و مشاوری مناسب برای موکل خود باشد.

وکالت حقوقی چیست؟

پرونده حقوقی چیست؟

در نظام حقوقی هر کشوری برای انجام و رسیدگی به اختلافات و مشکلات اشخاص حقوقی و حقیقی تحت عنوان پرونده حقوقی وجود دارد که در واقع مجموعه‌ای از اسناد مثبته، مدارک، اطلاعات و اقدامات قانونی است که در جهت رسیدگی به یک موضوع حقوقی، تحت نظر مراجع قانونی و قضایی انجام می‌شود.

مراحل تشکیل و روند پیش‌روی پرونده حقوقی

برای تشکیل یک پرونده حقوقی مراحلی وجود دارد که باید با توجه به این موارد پرونده مورد نیاز خود را تشکیل دهید و در راستای رسیدن به اهداف خود آن را پیش‌ببرید.

طرح شکایت:

اولین مرحله و اولین قدم در تشکیل یک پرونده حقوقی طرح شکایت است که توسط شاکی یا خواهان انجام می‌شود. این مورد با دادخواست به مراجع قضایی یا مراجع حل اختلافات صورت می‌گیرد.

ثبت دادخواست:

پس از ارائه دادخواست، به دفاتر مرجع مربوطه ارسال، ثبت و به شعبه یا دایره رسیدگی ارجاع می‌شود.

رسیدگی به روند پرونده:

بعد از ثبت و ارسال دادخواست، در شعبات و مراجع مربوطه به پرونده رسیدگی می‌شود و طرفین پرونده فرصتی برای ارائه توضیخات، دلایل و دفاعیات از خود دارند.

صدور رای دادگاه:

بعد از مراحلی که گفته شد نوبت به صدور رای از جانب قاضی پرونده می‌رسد و قاضی با توجه و بررسی پرونده و توضیحات طرفین یعنی شاکی و متشاکی رای نهایی خود را صادر می‌کند.

اجرای رای:

بعد از صدور رای نهایی توسط قاضی و قطعی شدن رای، مراحل اجرای حکم فرا می‌رسد و رای دادگاه توسط افراد مربوطه اجرا می‌شود.  

پرونده حقوقی

مراحل رایج گردش کار دعوای حقوقی

پس از تقدیم دادخواست حقوقی شما و ابطال تمبر پرونده به شعبه مربوطه یا شورای حل اختلاف ارجاع می گردد ، پس از بررسی و صدور رای فرصت واخواهی نیز داده می شود. پس از این مرحله در دعاوی حقوقی تجدید نظر و فرجام خواهی نیز پیش بینی شده است. و در نهایت رای صادره و نهایی به شعبه اجرای احکام سپرده خواهد شد. به صورت کلی مراحی رسیدگی به دعاوی حقوقی به شرح زیر است:

  • ارائه دادخواست توسط خواهان به دادگاه
  • باطل کردن تمبر و پرداخت هزینه دادرسی توسط خواهان
  • ثبت پرونده و ارجاع آن به شورا یا شعب مورد نظر
  • ارسال پرونده به دادگاه و تعیین زمان رسیدگی به پرونده
  • حضور طرفین دعوا در دادگاه برای حل و فصل کردن مشکل
  • صدور رای نهایی
  • واخواهی دعوا
  • ارائه درخواست تحدید نظر
  • فرجام خواهی
  • اجرای حکم صادر شده

چرا وجود وکیل در دعاوی حقوقی مفید است؟

در تمامی دعاوی از جمله دعاوی حقوقی با معضلی بزرگ یعنی عدم آگاهی شهروندان از علم حقوق مواجه هستیم . از سویی به نظر می رسد که حضور در دادگاه و تنظیم لوایح و اقدامات قانونی مرتبط با دادخواهی همه و همه علاوه بر نیاز به تخصص و علم کافی نیازمند حضور فیزیکی و صرف زمان و انرژی قابل توجهی می باشد ، اما بکارگیری وکیلی مجرب و کار آزموده می تواند این خلا را مرتفع نماید. فراموش نکنیم که هزینه وکالت در واقع هزینه محسوب نمی گردد اگر باعث کسب پیروزی در دعوای حقوقی یا حتی کسب بهترین نتیجه ممکن گردد. پس بهتر است قبل از اقدام خودسرانه که گاه حتی باعث لوث شدن یا به بیراهه رفتن دعوای ما می شود کار را به وکیلی کار بلد بسپاریم

وکیل حقوقی و مشاوره حقوقی دورهمی از حل و فصل امور حقوقی افراد و سازمان‌ها بی‌نظیر است.

سرکار خانم نرگس رستمی کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم و وکیل پایه یک دادگستری افتخار دارد که در این زمینه با پرونده و سابقه ای درخشان در خدمت احقاق حق در پرونده های شما باشد. ما باور داریم وکالت یک رابطه سازنده ودلسوزانه است پس بیش از جنبه انتفاعی موضوع به کمک به عزیزانی که به ما جهت رفع مشکلات قضایی خود اعتماد نموده اند می اندیشیم . پس قبل از عقد قرارداد وکالت فرصت مشاوره حقوقی آن هم بصورت رایگان و مهم تر از آن جهت سهولت بیشتر کار شما عزیزان  شماره های تماس زیر جهت مشاوره تلفنی رایگان اولیه و در صورت تفاهم جهت همکاری حقوقی در قالب وکیل و موکل جهت هماهنگی و تقبل وکالت شما شهروندان گران قدر تقدیم می گردد .

در این مقاله دانستم که وکیل حقوقی کیست و کار وکیل حقوقی چیست و در کدام حوزه فعالیت دارد. وکیل حقوقی نه تنها مشاوره حقوقی ارائه می‌دهد بلکه تمامی پرونده‌های مرتبط با مسائل حقوقی را برعهده گرفته و آنها را با بهترین راهکار به بهترین نتیجه می‌رساند. و دانستیم که وکیل مشاوره حقوقی کیست و استفاده از مشاوره حقوقی چقدر می‌تواند کارساز و موثر باشد. مسائل حقوقی بسیار وسیع و گسترده هستند و فراموش نکنید که همیشه پیش از آغاز هر فعالیت و ورود به هر کاری با وکیل حقوقی مشورت کنید تا گرفتار مسائل و مشکلات حقوقی نشوید. در صورتی که به هر دلیل درگیر مسائل حقوقی شدید اولین فردی که باید به ان مراجعه کنید وکیل حقوقی باشد و کار را به کاردان بسپارید تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید.

4 پاسخ

  1. با سلام اینجانب ۱۹ سال پیش یک قولنامه صوری در بنگاه نوشتم و هیچ شاهدی هم پای آن را امضا نکرده و همان روز اصل و نسخه دوم آن را در همان بنگاه امحا کردیم و تنها فتوکپی آن را برابر با اصل کرده به اداره مالیات ارائه شد الان که فروشنده صوری ۱۰ سال قبل به رحمت خدا رفته و بنگاه دار هم فوت کرده نمی دانم آیا آن کپی در آینده می تواند مورد سواستفاده از طرف وراث خریدار صوری قرار گیرد با این توضیح که در متن قولنانه چند شرط نوشته شده بود که مثلا خریدار مبلغی را نقدا تحویل فروشنده کرده و باید ملکی را هم تحول فروشنده دهد و مبلغی دیکر را هم بعدا به فروشنده بدهد اما اصلا مشخص نشده چه تاریخی فروشنده باید ملک را تحویل خریدار دهد تنها در قسمت زمان تحویل به خریدار نوشته شده در روز معامله و بنگاه دار هم که ۶م اکنون فوت کرده آن زمان گفت عمدا به این شکل قولنانه را نوشتم که صوری بودن آن مبرهن و واضح باشد اما نمی دانم به لحاظ حقوقی این قولنامه صوری است

    1. می تواند مورد سو استفاده از طرف وراث خریدار قرار گیرد بعنوان اثبات سهم الارث و در آن زمان باید دفاع صورت گیرد مگر اینکه وراث هیچ مدرکی دال بر اثبات نداشته باشند.

  2. سلام اینجانب ۱۹ سال پیش یک قولنامه صوری در بنگاه نوشتم و هیچ شاهدی هم پای آن را امضا نکرده و همان روز اصل و نسخه دوم آن را در همان بنگاه امحا کردیم و تنها فتوکپی آن را برابر با اصل کرده به اداره مالیات ارائه شد الان که فروشنده صوری ۱۰ سال قبل به رحمت خدا رفته و بنگاه دار هم فوت کرده نمی دانم آیا آن کپی در آینده می تواند مورد سواستفاده از طرف وراث خریدار صوری قرار گیرد با این توضیح که در متن قولنانه چند شرط نوشته شده بود که مثلا خریدار مبلغی را نقدا تحویل فروشنده کرده و باید ملکی را هم تحول فروشنده دهد و مبلغی دیکر را هم بعدا به فروشنده بدهد اما اصلا مشخص نشده چه تاریخی فروشنده باید ملک را تحویل خریدار دهد تنها در قسمت زمان تحویل به خریدار نوشته شده در روز معامله و بنگاه دار هم که ۶م اکنون فوت کرده آن زمان گفت عمدا به این شکل قولنانه را نوشتم که صوری بودن آن مبرهن و واضح باشد اما نمی دانم به لحاظ حقوقی این قولنامه صوری است

    1. می تواند مورد سو استفاده از طرف وراث خریدار قرار گیرد بعنوان اثبات سهم الارث و در آن زمان باید دفاع صورت گیرد مگر اینکه وراث هیچ مدرکی دال بر اثبات نداشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس فوری