تلفن دفتر

021-4495650

تماس مستقیم

09125008288

ایمیل

Nargesrostami6060@gmail.com

دعاوی ملکی

وکیل-دعاوی-ملکی-وکیل-پایه-یک-دادگستری-نرگس-رستمی

پیشینه دعاوی ملکی چیست؟

با افزایش جمعیت نوع بشر و کمبود منابع و خاک و نیز بوجود آمدن مفاهیمی همچون مالکیت بشر دست به گریبان مشکلات و دعاوی ای در مورد املاک شد.  علم حقوق بصورت مستقیم درگیر چالش جدید نوع بشر گردید و به همین منظور مفهومی بنام دعاوی ملکی پدید آمد.

بهترین-وکیل-ملکی-در-تهران-وکیل-پایه-یک-دادگستری-نرگس-رستمی
بهترین-وکیل-ملکی-در-تهران-وکیل-پایه-یک-دادگستری-نرگس-رستمی

 تعریف دعاوی ملکی :

به آن دسته از دعاوی حقوقی و کیفری مرتبط با املاک همانند دعاوی تنظیم سند، دعوای الزام به گرفتن پایان کار ، الزام به ایفای تعهد ، التزام به گرفتن صورت مجلس تفکیکی ، تخلیه املاک ، درخواست سرقفلی ، دریافت حق کسب و پیشه ، همچنین تجویز انتقال منافع ملکی ، خلع ید ، رفع تصرفات عدوانی ، مزاحمت و نیزهمچنین ممانعت از حق تفکیک و تعیین و تحدید حدود ملک و …دعاوی ملکی گفته می شود.

لازم است وکلای مرتبط با دعاوی ملکی علاوه بر توانایی ها دانش عمومی حقوق و تجربیات عمومی در زمینه املاک و مستغلات و معاملات ملکی و ریزه کاری های این اعمال اطلاعات و تجربیات کافی و مکفی داشته باشند .

چرا در دعاوی ملکی به وکیل نیازمندیم؟

معمولا دعاوی ملکی دارای ارزش ریالی بالاتری نسبت به سایر دعاوی می باشند. در دعاوی ملکی با اصطلاحات و انواع معاملات و اسناد مواجه هستیم که شناخت و تفکیک آن ها از یک دیگر و مراقبت جهت فریب نخوردن گاه کاری بسیار دشوار می نماید.

در معاملات ملکی متاسفانه شاهد انواع کلاهبرداری ها سو استفاده از جهل حقوقی یا اعتماد یا سو استفاده از سادگی یک طرف معامله می باشیم و به همین دلایل است که پیشنهاد می گردد در این نوع دعاوی حتما حتی در مراحل قبل از معاملات نیز خود را از مشاوره حقوقی بی بهره نگذاریم و صد البته در مرحله نهایی دعاوی حقوقی نیز حتما کار را به وکیل زبده و کاردان بسپاریم.

این یک توصیه دلسوزانه برای هم ووطنانی است که متاسفانه گاه در یک معامله یا دعوای ملکی هست و نیست خود را از کف داده اند.

در پایان …

سرکار خانم نرگس رستمی کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم و وکیل پایه یک دادگستری با افتخار اعلام می کند که در این زمینه با پرونده و سابقه ای درخشان در خدمت احقاق حق در پرونده های پیچیده ملکی شما می باشد. ما در تیم حقوقی خود به جد باور داریم وکالت یک رابطه سازنده و دلسوزانه دو طرفه است.

 پس بیش از جنبه انتفاعی موضوع به کمک به عزیزانی که به ما جهت رفع مشکلات قضایی خود اعتماد نموده اند می اندیشیم . پس به همین منظور قبل از عقد قرارداد وکالت فرصت مشاوره حقوقی برای شما عزیزان  آن هم بصورت رایگان و مهم تر از آن جهت سهولت بیشتر کار شما عزیزان  شماره های تماس زیر جهت مشاوره تلفنی رایگان اولیه و در صورت تفاهم جهت همکاری حقوقی در قالب وکیل و موکل جهت هماهنگی و تقبل وکالت شما شهروندان گران قدر تقدیم می گردد .

ما با تکیه بر تجربه و توان علم خود بی شک پاسخ اعتماد شما عزیزان را به بهترین نحو خواهیم داد.

 

تلفن های تماس :

 02144956501

تلفن دفتر وکالت

09125008288

تلفن همراه وکیل

 

برای آشنایی بیشتر با وکیل پایه یک دادگستری نرگس رستمی اینجـــــــــا کلیک کنید

5 پاسخ

  1. آیا اگر مستاجر از سال ۱۳۶۰ در ملکی مستاجر باشد می تواند بعد از ۴۰ سال ادعای مالکیت نسیت به آن ملک نماید؟

  2. اینجانب ۱۹ سال پیش یک قولنامه صوری در بنگاه نوشتم و هیچ شاهدی هم پای آن را امضا نکرده و همان روز اصل و نسخه دوم آن را در همان بنگاه امحا کردیم و تنها فتوکپی آن را برابر با اصل کرده به اداره مالیات ارائه شد الان که فروشنده صوری ۱۰ سال قبل به رحمت خدا رفته و بنگاه دار هم فوت کرده نمی دانم آیا آن کپی در آینده می تواند مورد سواستفاده از طرف وراث خریدار صوری قرار گیرد با این توضیح که در متن قولنانه چند شرط نوشته شده بود که مثلا خریدار مبلغی را نقدا تحویل فروشنده کرده و باید ملکی را هم تحول فروشنده دهد و مبلغی دیکر را هم بعدا به فروشنده بدهد اما اصلا مشخص نشده چه تاریخی فروشنده باید ملک را تحویل خریدار دهد تنها در قسمت زمان تحویل به خریدار نوشته شده در روز معامله و بنگاه دار هم که ۶م اکنون فوت کرده آن زمان گفت عمدا به این شکل قولنانه را نوشتم که صوری بودن آن مبرهن و واضح باشد اما نمی دانم به لحاظ حقوقی این قولنامه صوری است

  3. سلام و درود
    چندین سال پیش در شرکت شوهرم سهامدار شدم و چند حساب بانکی باز کردیم.
    شوهرم دسته چک گرفت و بدون اطلاع من چکها را امضا و به طلبکاران داد.
    الان بعد از سالها طلبکاران چکها را یرگشت زده اند و برای من دردسر درست کرده اند.
    با توجه به اینکه تعداد چکها و اینکه دست چه کسانی هست را نمیدانم
    آیا گرفتن یک اقرارنامه از همسرم در دفترخانه به این مضمون که تمامی چکها را خودش نوشته و امضا کرده برای نشان دادن در دادگاه کفایت میکند؟

    1. با سلام، سازنده پس از تجمیع ملک و ساخت آن ، آپارتمان‌ها را به مالکین تحویل داده ولی پس از ۴ سال از تحویل ملک ،اسناد را نزد خود نگه داشته و مطالبه پول می‌کند. چه کار باید کرد، لطفا راهنمایی فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس فوری